Naar inhoud

’t Mols Kadoke

Foto

Wat?

De meer dan 200 deelnemende handelaars maken van ’t Mols Kadoke het perfecte cadeautje voor onder de kerstboom, een leuk bedankje voor leerkrachten, het ideale verjaardagscadeau, een gewaardeerd relatiegeschenk,… Kortom: elke gelegenheid is goed om ’t Mols Kadoke te kopen en cadeau te geven.

De gelukkige ontvanger kan de gemeentelijke cadeaubon naar eigen wens besteden in één van de vele deelnemende winkels of horecazaken in onze gemeente.

De ontwaarding door de handelaar gebeurt op basis van een geprinte cijfercode, barcode en/of QR-code. De waardes waaruit je kiest bij de aankoop van ’t Mols Kadoke, zijn 10, 15 en 50 euro. Met deze bedragen kan je vrijwel alle combinaties maken.

Voor wie?

Iedereen kan ’t Mols Kadoke kopen en wegschenken.

Ook voor bedrijven biedt ’t Molse Kado heel wat troeven als relatiegeschenk of als beloning voor je medewerkers. Via dit e-formulier kan je grotere bestellingen doen, waarna we de pakketten cadeaubons voor je klaarleggen. Een factuur met je bedrijfsgegevens is mogelijk.

Voorwaarden?

Na aankoop blijft ’t Mols Kadoke één jaar geldig. De vervaldatum staat geprint op de papieren cadeaubon. Nadien is deze niet meer inwisselbaar, noch in geld of in de deelnemende winkels.

Hoe aanvragen?

Je kan de cadeaubon op vier manieren aankopen:

 • Fysiek aan de balies van ’t Getouw, Ten Hove en de dienst toerisme
  •  Samen met de cadeaubon krijg je gratis een mooie enveloppe om de cadeaubons aantrekkelijk te verpakken.
 • Online via onze webshop 
  • Je kan de cadeaubons 7 dagen op 7, 24 uur op 24 online aankopen. Je print zelf de bons af of bezorgt deze digitaal aan de ontvanger.
 • Vanaf eind maart 2020 aan de cadeaubonautomaat in de Statiestraat (doorgang Santo Tomasplein)
  • Je kan de cadeaubons 7 dagen op 7, 24 uur op 24 aankopen. De cadeaubonautomaat verdeelt geen enveloppen.
  • We verwachten de installatie en ingebruikname van de nieuwe cadeaubonautomaat in de tweede helft van maart.
 • Voor grotere bestellingen (bijvoorbeeld door bedrijven voor hun relaties of medewerkers) blijven we werken met een e-formulier. De cadeaubonpakketten kunnen dan op het afgesproken moment afgehaald worden. Je betaalt je bestelling achteraf via factuur.

Kostprijs?

De waardes waaruit je kiest bij de aankoop van ’t Mols Kadoke, zijn 10, 15 en 50 euro. Met deze bedragen kan je vrijwel alle combinaties maken.

Afhandeling?

Elke deelnemende handelaar is verplicht ’t Mols Kadoke te aanvaarden binnen de vervaldatum. Als je aankoop meer dan de helft bedraagt van de waarde van de cadeaubon, dan betaalt de handelaar het verschil terug in geld of een eigen tegoedbon. 

Je kan de deelnemende handelaars herkennen aan de nieuwe stickers. Bekijk hier de deelnemerslijst.

Downloads