Naar inhoud

Cadeaubon

Foto

Wat?

De cadeaubon wordt uitgegeven door het gemeentebestuur. Met de cadeaubons kan je terecht in meer dan 100 winkels van onze gemeente. De deelnemende handelszaken kan je herkennen aan de sticker in hun zaak of terugvinden via de link onderaan deze pagina.  Of kijk in onze bedrijvengids naar de deelnemende handelszaken. De bon kan door iedereen aangekocht worden op de dienst toerisme en aan de informatie- en onthaalbalie in het administratief centrum ’t Getouw.  De cadeaubon is het ideale geschenk voor elke gelegenheid.

Voor wie?

Voor iedereen die een cadeaubon wil aankopen.

Voorwaarden?

De aangekochte cadeaubonnen zijn één jaar geldig.  Daarna kan de bon niet meer ingewisseld worden. De vervaldag kan je hier controleren:

Hoe aanvragen?

In de nabije toekomst zal de cadeaubon ook verkrijgbaar zijn via de webshop.

We raden je aan om grote bestellingen een week vooraf via het formulier op onze site door te geven.

Kostprijs?

De cadeaubon is verkrijgbaar voor een bedrag van 10, 15 en 50 euro of meervouden hiervan.

Afhandeling?

De cadeaubon is een digitale cadeaubon in een handig bankkaartformaat.  De cadeaubon wordt na betaling geactiveerd en wordt meegegeven in een mooie verpakking.

Elke deelnemende handelaar is verplicht een geldige cadeaubon te aanvaarden.  Als je aankoop meer dan de helft bedraagt van de waarde van de cadeaubon, dan betaalt de handelaar het verschil terug in geld of een tegoedbon.

Digitaal loket

Praktisch

Lokale economie

administratief centrum 't Getouw, gelijkvloers
Molenhoekstraat 2
2400 Mol


Tel. 014 33 08 98
E-mail