Naar inhoud

Schenk een gemeentelijke cadeaubon aan je personeel, een passend cadeau voor elk

Foto

Wil jouw bedrijf haar personeelsleden en klanten verrassen met een passend eindejaarscadeau? Wat dacht je van een gemeentelijke cadeaubon? Wie jouw cadeau ontvangt, kan maar liefst bij meer dan 100 handelszaken in onze gemeente zelf een leuk geschenk uitkiezen. Bovendien steun je zo de lokale economie. Interesse? Geef je bestelling tijdig door - bij voorkeur twee weken vooraf - via www.gemeentemol.be > E-loket > cadeaubons, bestelling.

Het bedrag van je cadeau stel je zelf samen met cadeaubons van 10, 15 en 50 euro. De cadeaubon is ook verkrijgbaar bij volgende verkooppunten:

  • Dienst toerisme, Markt 1a
  • ’t Getouw, informatie- en onthaalbalie, Molenhoekstraat 2
  • Cadeaubonautomaat (aan de ingang van de parking in de Statiestraat tussen huisnummer 9 en 11). Je kan er zeven dagen op zeven, 24 uur op 24 terecht.

Eén jaar geldig

De aangekochte cadeaubons zijn één jaar geldig. Daarna kan je de bons niet meer inwisselen. De vervaldag controleer je:

  • bij de deelnemende handelaars, de dienst toerisme of de informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw.
  • door het unieke nummer van de cadeaubonkaart in te geven via www.gemeentemol.be/cadeaubon.

Je herkent de deelnemende handelszaken aan de sticker aan hun zaak. Op www.gemeentemol.be/cadeaubon vind je een recente lijst van de deelnemende handelszaken.

Mooi verpakt

De cadeaubons worden meegegeven in een mooie envelop samen met een recente lijst van de deelnemende handelszaken. Kies je voor de feestverpakking, dan betaal je 1 euro extra.

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be

Datum van het bericht: woensdag 28 november 2018