Naar inhoud

Zet je vereniging in de kijker, baat een standje uit op onze kerstmarkt

Foto

Het gemeentebestuur biedt alle lokale verenigingen de kans om een standje uit te baten op onze gezellige verenigingenkerstmarkt. Deze vindt plaats op zondag 10 december tussen 12 en 18 uur. Wie wil deelnemen, vult uiterlijk op 2 november 2017 het e-formulier in. Het gemeentebestuur geeft je alvast een steuntje in de rug door een deel van de huurprijs van de tent te betalen.

Graag willen we het succes van onze kerstmarkt van de vorige jaren evenaren. Daarom roepen we alle lokale verenigingen op om massaal in te schrijven. We vragen wel om je stand in een kerstkleedje te stoppen én om de nadruk van drank en eten te verleggen naar een kerstmarkt voor de hele familie. De vereniging met het mooiste standje ontvangt een gemeentelijke cadeaubon van 150 euro. Samen dompelen we alle bezoekers en deelnemers onder in een gezellige kerstsfeer.

 

Tent

De kerstmarkt vindt plaats op zondag 10 december van 12 tot 18 uur op het Rondplein, Santo Tomásplein en in de Corbiestraat. Je gebruikt je eigen tent of je huurt er eentje via de dienst toerisme. De huurprijs bedraagt 100 euro per tent indien je alcohol schenkt of 50 euro per tent indien je geen alcoholische dranken serveert. Elektriciteitsaansluiting wordt voorzien tot aan de tent.

 

Deelnemen?

Verenigingen schrijven ten laatste op donderdag 2 november 2017 in. Je vindt het volledige reglement en de richtlijnen brandveiligheid via het inschrijvingsformulier. Vragen of opmerkingen? Contacteer de dienst toerisme via 014 33 07 85 of toerisme@gemeentemol.be.

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be

Datum van het bericht: donderdag 05 oktober 2017