Naar inhoud

Molse ondernemers: delen jullie mee zomerzegels uit?

Foto

De zomervakantie is van Mol dit jaar, en dat zal iedereen geweten hebben! De hele zomervakantie kunnen dagjestoeristen, verblijfstoeristen én inwoners zomerzegels sparen om leuke prijzen te winnen. Jij kan als Molse ondernemer makkelijk deelnemen. Schrijf je voor 30 mei in via www.gemeentemol.be/zomerzegels. Je krijgt van ons zomerzegels die je op de spaarkaart van klanten kan kleven als ze bij jou een terrasje doen, een zandkasteel bouwen, een ijsje kopen of nog veel meer. Kunnen alle toeristen en inwoners op jou rekenen?

Toeristen en inwoners sparen de zomerzegels bij verschillende horecazaken, toeristische plekjes, logies en vakantieparken. Ook bij jou? Het enige wat je moet doen, is een zomerzegel plakken op de spaarkaart van je bezoeker of klant! Inschrijven doe je eenvoudig voor 30 mei via www.gemeentemol.be/zomerzegels.

Wij zorgen voor:

  • De verdeling van de spaarkaarten
  • Een pakket zomerzegels voor jou om te verdelen
  • Flyers en affiches
  • Promotie voor de deelnemende horecazaken, handelszaken, logiesverstrekkers en vakantieparken

Voor de spaarder
Op een spaarkaart met 17 vakjes kan de deelnemer een zomerzegel plakken als die een lokaal terrasje doet, een streekproduct koopt, overnacht in onze gemeente, een ijsje eet, gaat zwemmen, de dierenmarkt bezoekt, een zandkasteel bouwt, …

Zomerzegels inwisselen gebeurt bij de dienst toerisme. Met 5 stickers op de spaarkaart krijgt de deelnemer een strandbal, voor 6 stickers een koeltasje. 10 stickers zijn hippe Mol-kousen waard en als de deelnemer 15 stickers spaart, krijgt hij een prachtig strandlaken. Onder alle deelnemers loten we één grote winnaar die een verblijf ter waarde van 250 euro in onze gemeente wint.

Alvast bedankt voor je deelname, laten we er samen een fijne zomervakantie van maken!

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be

Datum van het bericht: donderdag 25 mei 2023