Naar inhoud

Handelaar, doe jij mee aan Molse Metten op 14 mei?

Foto

Op zondag 14 mei nemen tientallen gevarieerde marktkramers en animatiestanden het Centrum in. Als handelaar op het marktparcours krijg je uiteraard ook de kans om gratis naar buiten te komen met jouw aanbod. Schrijf je tot en met 24 maart in via www.gemeentemol.be/handelaarsopmolsemetten en richt de ruimte voor je winkel op 14 mei in met een aantrekkelijke verkoopstand. Het is belangrijk dat je tijdig dit formulier invult. Geef je niets door? Dan beschouwt de organisatie je als gesloten en kan je niet deelnemen.

Molse Metten vindt dit jaar plaats in de Statiestraat (vanaf de Boomgaardstraat), Voogdijstraat, Kloosterstraat, Laar, Graaf De Broquevillestraat (tot Edmond Van Hoofstraat), Boerenkrijgstraat, Santo Tomásplein, Lakenmakersstraat, Corbiestraat en het Rondplein.

Drie opties als handelaar op het parcours
Ligt jouw handelszaak op het parcours? Dan mag je gratis deelnemen aan Molse Metten en de ruimte voor je handelszaak sfeervol inrichten. Elke handelaar op het parcours heeft op die dag drie opties:

  1. Open én deelname

    Je winkel is open van 10 tot 18 uur én je richt de openbare ruimte voor jouw winkel in met een aantrekkelijke verkoopstand. In dat geval plaatsen de organisatoren géén externe kraam voor jouw winkel.

  2. Open, maar géén deelname

    Je winkel is open van 10 tot 18 uur, maar je richt de openbare ruimte voor jouw winkel niet in. Je verkoopt dus alleen in je winkel. In dat geval bestaat de kans dat de organisatoren een externe kraam voor jouw winkel plaatsen. Wel houden ze de toegang, minimaal 2 meter, tot je winkel vrij.

  3. Niet open, géén deelname

    Je winkel blijft zondag 14 mei gesloten. De organisatoren plaatsen een marktkraam voor je winkel. Ook de toegang wordt niet vrijgehouden.

Om het marktparcours op te stellen, is het belangrijk dat de organisatoren snel weten welke handelaars gratis willen deelnemen aan dit initiatief. Vul daarom uiterlijk 24 maart het formulier in op www.gemeentemol.be/handelaarsopmolsemetten. Zoals hierboven gemeld betekent een niet-ingevuld e-formulier dat je niet deelneemt (optie 3).

Meer info: Etienne Luyten, 0471 69 42 56, luyten.etienne@skynet.be

Datum van het bericht: woensdag 15 maart 2023