Naar inhoud

Landbouwers welkom op ‘Omdenken voorjaarsborrel’ op 2 februari, inschrijven

Foto

Alle landbouwers zijn op donderdag 2 februari welkom op de voorjaarsborrel ‘Omdenken – kringlopen sluiten door samenwerking’. Hoe kijk jij naar samenwerking met collega’s om klimaatrobuuster te ondernemen via het sluiten van kringlopen? Wellicht vraagt een nieuwe vorm van samenwerken ook een andere kijk op jouw bedrijfsvoering. Kom naar onze Omdenken voorjaarsborrel, maak kennis met enkele experten en ontdek hoe je een gratis klimaat- en waterscan kan aanvragen. We spreken af om 20 uur in PC Rosselaar, Roggestraat 12 in Balen. Om praktische redenen vragen we om vooraf in te schrijven.

Het is meteen de gelegenheid om te vernemen dat ook onze gemeente in het project ‘Omdenken – kringlopen sluiten door samenwerking’ stapt omdat dit project ons wil ondersteunen in het zoeken naar nieuwe kansen voor klimaatrobuustere bedrijfsmodellen. En dat het project ons de kans biedt om vanuit een aantal pratijkcases rond bodem, water en (poly-)teelten die nieuwe kijk op de huidige bedrijfsvoering te realiseren.

Voorjaarsborrel gratis en exclusief

De voorjaarsborrel is gratis en exclusief voor alle landbouwers uit onze gemeente en buurgemeenten Arendonk, Balen, Oud-Turnhout, Ravels en Retie. Met een hapje en een drankje maken we er een interessante avond van in aanwezigheid van de schepenen en jouw collega’s landbouwers.

Praktisch

Om afstanden klein en reistijden te beperken, opteren we ervoor om telkens per 2 gemeenten te werken. Maar elke voorjaarsborrel staat open voor alle landbouwers.

> Mol – Balen, donderdag 2 februari om 20 uur, PC Rosselaar, Roggestraat 12, Balen

> Ravels – Arendonk, donderdag 2 februari om 13.30 uur, gemeentezaal, Eelstraat 4, Ravels-Eel

> Retie – Oud-Turnhout, dinsdag 7 februari om 20 uur, GC Den Dries, Kerkhofstraat 37, Retie

Inschrijven

Om praktische redenen vragen we om vooraf in te schrijven. Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf dan toch in en kruis het voorziene vakje aan.

Meer info:

> RURANT, 014 25 97 63, greet.aernouts@rurant.be 

> landbouwdienst, 014 33 07 35, landbouwdienst@gemeentemol.be 

Datum van het bericht: vrijdag 20 januari 2023