Naar inhoud

Duivels WK in MooiMol: handelszaken in de kijker met grote pronostiekwedstrijd

Foto

Winkels, horecazaken en verenigingen krijgen de kans om zich gratis in de kijker te zetten met een grote pronostiekwedstrijd voor het WK voetbal in Qatar. Onder de slogan ‘Duivels WK in MooiMol. Ben jij de Molse voetbalkrak?’ lanceert het gemeentebestuur een pronostiek via het online platform Tifogame. Elke handelszaak of vereniging die inschrijft, krijgt een plaats op het platform en kan klanten die hun pronostiek invullen, belonen met mooie prijzen! Interesse? Geef jouw handelszaak of vereniging tot en met vrijdag 30 september op via www.gemeentemol.be/wk . Nog vragen? Neem dan deel aan de webinar op dinsdag 19 september van 19 tot 21 uur.

Het WK in Qatar gaat voor het eerst door tijdens de winter, van 21 november tot 18 december. Het gemeentebestuur organiseert daarom geen uitzendingen op groot scherm, maar wil maximaal inzetten op de beleving rond het WK met een grote pronostiekwedstrijd. De wedstrijd geeft ons een unieke kans om het aanbod van onze lokale economie en verenigingen in de kijker te zetten.

Wat houdt de actie in?

  • Elke handelaar, horeca-uitbater of vereniging die deelneemt, organiseert via het online platform www.tifogame.be/wkmol automatisch een pronostiek voor de eigen klanten of leden.

  • Deelnemende winkels, horecazaken of verenigingen krijgen een unieke code. Klanten of leden scannen een QR-code of geven de code handmatig in op www.tifogame.be/wkmol. Ze komen meteen op de juiste pronostiek terecht.

  • Klanten of leden geven hun winnaars door voor alle groepswedstrijden en voorspellen de correcte score voor de wedstrijden vanaf de 8e finales. Winnaars worden beloond met mooie prijzen door de handelszaken of verenigingen zelf. Zij bepalen welke prijzen ze schenken aan de winnaar en eventuele laureaten.

  • Doorheen het WK kunnen de deelnemers de tussenstanden op de voet volgen voor hun winkel, horecazaak of vereniging. Daarnaast loopt er ook nog een overkoepelend algemeen klassement voor alle deelnemers aan de wedstrijd. Hiervoor voorziet het gemeentebestuur een bijzonder aantrekkelijke prijzenpot, met meer dan 4.000 euro aan Molse Kadokes en nog tal van aanvullende prijzen!

  • Elke deelnemer kan bij meerdere winkels, horecazaken en verenigingen deelnemen. De beste score komt dan in aanmerking voor het overkoepelend algemeen klassement.

Voor wie?

De wedstrijd staat open voor alle handelaars, horeca-uitbaters en verenigingen uit onze gemeente. Inschrijven is gratis. Als handelszaken of verenigingen inschrijven, voorzien ze zelf een prijs voor de winnaar(s).

Inschrijven

Handelszaken of verenigingen die willen profiteren van dit gratis aanbod schrijven hun winkel, horecazaak of vereniging tot en met vrijdag 30 september in via www.gemeentemol.be/wk. Nadien ontvangen ze hun gepersonaliseerde code om het aanbod in de kijker te zetten.

De eerste 25 ingeschreven ondernemers of verenigingen krijgen bovendien een beleefpakket. Daarmee kunnen ze hun handelszaak of lokaal volledig aankleden in het voetbalthema.

Vragen? Volg webinar!

Handelszaken of verenigingen die vragen hebben, of meer informatie willen over de actie, nodigen we graag uit voor de webinar op maandag 19 september van 19 tot 21 uur. Je sluit eenvoudig online aan via https://us02web.zoom.us/j/85342798406?pwd=REo1OFVmMUxySzczV1BLbHkyc3RxUT09.

Tijdens de presentatie licht Tifogame het concept live toe en kan je vragen stellen. We nemen de presentatie bovendien op, zodat je ze achteraf kan herbekijken.

Meer info: dienst jeugd sport, 014 33 05 10, sportactiviteiten@gemeentemol.be

Datum van het bericht: donderdag 08 september 2022