Naar inhoud

Jouw vereniging in de kijker? Baat een standje uit op onze kerstmarkt

Foto

Het gemeentebestuur biedt alle lokale verenigingen de kans een standje uit te baten op onze gezellige kerstmarkt die plaatsvindt op zondag 9 december tussen 12 en 18 uur. Wie wilt deelnemen, vult uiterlijk op 5 november een e-formulier in op onze website www.gemeentemol.be. Het gemeentebestuur geeft je alvast een serieuze steun in de rug door een deel van de huurprijs van het tentje te betalen.

Om het succes van de kerstmarkten van vorige jaren te evenaren, roepen we opnieuw de verenigingen op om in te schrijven. Voorwaarde om deel te nemen is dat je een kerstartikel te koop aanbiedt. Bovendien vragen we aan elke vereniging om de stand te versieren rond het thema '1001-nacht'. De dienst toerisme zorgt voor de gepaste animatie en sfeermuziek. Daarom mag er in de kraampjes geen versterkte muziek gespeeld worden die buiten de tent hoorbaar is. Samen maken we er een gezellige kerstmarkt van. 

Tentje 

De markt loopt van 12 tot 18 uur op het Rondplein en in de Corbiestraat. Je kan gebruik maken van je eigen tent, maar we bieden je ook de mogelijkheid om er eentje via ons te huren. De huurprijs bedraagt 95,25 euro per tent indien je alcohol schenkt (1/2 van de huurprijs) of 47,50 euro per tent indien je geen alcoholische dranken serveert (1/4 van de huurprijs). Elektriciteitsaansluiting wordt voorzien tot aan de tent. 

Inschrijven 

Deelnemers moeten uiterlijk op 5 november inschrijven. Voor vragen en opmerkingen kan je terecht bij de dienst toerisme, Markt 1a. Op dinsdag 20 november organiseert de dienst toerisme tussen 19 en 20 uur in het oud-gemeentehuis een infomoment voor de deelnemers. Een afgevaardigde van de brandweer zal aanwezig zijn om de richtlijnen toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden. Je vindt ook meer informatie op www.gemeentemol.be > toerisme > in het e-formulier ‘kerstmarkt, inschrijvingsformulier’.

 

 

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be

Datum van het bericht: maandag 01 oktober 2012