Naar inhoud

Bedrijven gezocht voor deelname zwerfvuilactie op 9 september, nu inschrijven

Foto

Kempense bedrijven die op donderdag 9 september willen deelnemen aan de grootste zwerfvuilactie van ondernemers in Vlaanderen, kunnen tot 30 juni inschrijven via www.iok.be/bedrijventerreinactie. Tijdens de actie gaan bedrijven op pad en maken ze samen hun bedrijventerrein proper. Ze geven hiermee een duidelijk signaal dat ze zelf de handen uit de mouwen steken en de strijd tegen zwerfvuil willen aangaan.

Sinds 2016 slaan IOK, IOK Afvalbeheer en de Kempense gemeenten de handen in elkaar tijdens de jaarlijkse zwerfvuilactie voor Kempense ondernemers. Zwerfvuil is voor velen een doorn in het oog. Bedrijven nemen tijdens deze actie hun verantwoordelijkheid. Elk jaar kunnen we rekenen op een groot aantal deelnemers. Door corona kon de zwerfvuilactie in 2020 niet doorgaan, maar dit najaar willen we de schade inhalen. We hopen dan ook op een massale deelname van vooral ook nieuwe bedrijven.

Gratis opruimmateriaal

Voor de actie kunnen bedrijven rekenen op gratis opruimmateriaal: grijpers, handschoenen, fluovestjes en zwerfvuilzakken. Na de inschrijving ontvangen de bedrijven ook een raamsticker waarmee ze tonen dat ze deelnemen aan de actie en zo aandacht hebben voor een afvalarme bedrijvenzone.

Interesse? Schrijf je nu in!

Bedrijven die willen deelnemen aan de zwerfvuilacite kunnen tot 30 juni 2021 inschrijven via www.iok.be/bedrijventerreinactie.

Meer info: IOK Afvalbeheer, mooimakers@iok.be, www.iok.be 

Datum van het bericht: woensdag 02 juni 2021