Naar inhoud

Doe mee aan onze openingscampagne voor de horeca!

Foto

Het gemeentebestuur roept alle horeca-uitbaters op om deel te nemen aan de openingscampagne voor de horeca. Met deze campagne willen we de herstart van de horeca zo succesvol mogelijk laten verlopen. Om mee te doen, vullen horeca-uitbaters voor maandag 3 mei het e-formulier in op www.gemeentemol.be/herstarthoreca.

Uiteraard is op dit moment de datum voor de heropening van de horeca – ook binnen – nog niet gekend. Toch willen we als gemeentebestuur goed voorbereid aan de start komen. Al enkele weken overlegt het gemeentebestuur achter de schermen met een delegatie van horeca-uitbaters over de herstart van de horeca in onze gemeente. We sloegen de handen in elkaar om samen de horeca veilig te heropenen met een leuke campagne.

Inhoud campagne?
Deze campagne omvat onder andere de huis-aan-huisverdeling van een horecakrant, een horecawebsite en een wedstrijd waarbij klanten in totaal voor 6.000 euro aan Molse Kadokes kunnen winnen. Wie zich inschrijft voor de horecakrant, neemt automatisch ook deel aan de wedstrijd. Deelname aan de campagne is voor de horeca-uitbaters gratis.

Timing en wie?
Voor de timing richten we ons op de datum van de volledige heropening, zowel de terrassen als de binnenruimtes. De campagneslagzin blijft nog even een verrassing. Deze campagne richt zich op restaurants, brasseries, cafés,… met een eigen verbruiksruimte binnen en/of buiten.

Extra terrasruimte?
Al sinds 5 maart krijgen al onze horeca-uitbaters de kans om extra ruimte aan te vragen voor veilige terrassen. Op die manier komen ze ook voor de heropening van de terrassen goed voorbereid aan de start en krijgen ze van het gemeentebestuur alle kansen. Elke aanvraag werd rechtstreeks met de betrokken horeca-uitbater besproken. Telkens komen we uit op een regeling die voor alle betrokkenen perfect werkt. Alle informatie hierover vind je hier.

Meer info:

Datum van het bericht: vrijdag 23 april 2021