Naar inhoud

Alle kramen klaar voor coronaveilige kermis Ginderbuiten

Foto

Vanaf zaterdag 26 september om 16 uur is het vier dagen kermis in Ginderbuiten. Je kan dit weekend naar het lunapark, viskraam, schietkraam,…  Kermisplezier gegarandeerd! Reserveren is niet nodig. We vragen wel alle bezoekers en foorreizigers om zich aan de coronarichtlijnen te houden. Zo houden we het ook op de kermis veilig voor iedereen!

Kermis Ginderbuiten gaat door van zaterdag 26 tot en met dinsdag 29 september. Op zaterdag start de kermis om 16 uur, op de andere dagen om 14 uur. Twaalf kermiskramen staan garant voor urenlang kermisplezier: een lunapark, een trampoline, twee viskramen, een schietkraam, twee kindermolens, een ballenkraam, een bulldozerspel, een pottenspel, botsauto’s en een frituur.

Richtlijnen

Als organisator is het gemeentebestuur verantwoordelijk voor het veilige verloop van de kermissen. Daarom gelden volgende belangrijke coronarichtlijnen:

  • Iedereen vanaf 12 jaar draagt op de kermissite verplicht een mondmasker. Dit geldt zowel voor bezoekers, als voor de foorreizigers.
  • Ter hoogte van de twee in- en uitgangen wordt de capaciteit van het maximale aantal bezoekers gecontroleerd. Het gemeentebestuur voorziet hiervoor private security. Je moet niet vooraf reserveren.
  • Kermisbezoekers kunnen de handen desinfecteren aan de in- en uitgangen.
  • De foorreizigers voorzien ook alcogel voor de kermisbezoekers.
  • De horecazaken organiseren – conform de coronarichtlijnen – géén kermisfeesten of andere animatie

Meer info: lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be

Datum van het bericht: donderdag 24 september 2020