Naar inhoud

Zet je zaak in de kijker en schrijf in voor Sportstraat tot woensdag 5 augustus

Foto

Van maandag 14 september tot zondag 10 oktober toveren we de winkelstraten van het Centrum om tot een heuse Sportstraat. We roepen handelaars op om hun etalage in te kleden in een specifieke sporttak. Je kiest zelf welke sport. Op basis van je keuze koppelen we een sportclub aan je zaak. Zo ondersteunen we zowel de winkel, als de sportclub. Wil je deelnemen? Schrijf je dan tot woensdag 5 augustus hier in.

Zowel winkels als sportclubs kregen het zwaar te verduren door de coronacrisis. Om hen te ondersteunen, bedacht de dienst jeugd & sport samen met lokale economie het idee van de Sportstraat.

Sportieve etalage

Als je deelneemt aan de Sportstraat, kleed je je etalage in als een specifieke sporttak. Je kiest zelf welke sporttak. Op basis van je keuze koppelt de dienst jeugd & sport een sportclub aan je winkel, en voorziet je van promomateriaal:

  • Raamstickers
  • Lampionnen en een vlaggenlijn
  • Specifiek sportmateriaal via de sportclub

Heb je zelf een band met een bepaalde sportclub of -tak? Dan kan je ook hun sport promoten, met hun materiaal.

Wedstrijd

Klanten die tussen 14 september en zondag 10 oktober winkelen in je zaak, kunnen deelnemen aan een wedstrijd. We voorzien affiches om de wedstrijd in je winkel bekend te maken. Daarnaast geven we je ook promotiefolders van de deelnemende sportclubs, om mee te geven met de klanten.

Inschrijven tot woensdag 5 augustus

Om deel te nemen aan de Sportstraat schrijf je je zaak in via het gemeentelijk e-loket. Je geeft door welke sporttak je kiest, en of je gekoppeld wil worden aan een sportclub. Inschrijven kan tot ten laatste woensdag 5 augustus. 

Meer info: dienst jeugd & sport, 014 33 05 10, sportdienst@gemeentemol.be

Datum van het bericht: vrijdag 24 juli 2020