Naar inhoud

Ben jij één van de 150 deelnemers van het nieuwe cadeaubonsysteem?

Foto

Op woensdag 4 december nodigen we alle Molse handelaars graag uit voor de voorstelling van het nieuwe cadeaubonsysteem in Zaal ’t Getouw, Molenhoekstraat 2 om 20 uur. Op 1 februari 2020 voeren we een gloednieuw systeem in waarbij we de sterke eigenschappen behouden en beperkingen wegwerken.

Tijdens het infomoment geven we je advies op maat. Je krijgt niet alleen de nieuwe spelregels te horen, je komt als eerste de nieuwe naam te weten en kan je ook meteen ter plekke intekenen en één van de beoogde 150 deelnemers worden!

Grote verschillen
Het nieuwe systeem brengt heel wat extra voordelen met zich mee:

  • - Papieren tickets met een variabel ontwerp
  • - Online verkoop via een webshop
  • - Extra verkooppunten
  • - Ontwaarding via een QR-code of barcode
  • - Geldigheidsdatum op de cadeaubon
  • - De bons moeten niet meer teruggebracht worden naar het gemeentebestuur

Voor de handelaars blijft het systeem extra aantrekkelijk dankzij de gratis deelname en de onmiddellijke doorstorting van het geïnde geld. De transactiekosten die verbonden zijn aan het huidige systeem vallen weg.

Grote voorjaarscampagne
We plannen, samen met de handelaars, een grote voorjaarscampagne zoals ‘Helden van hét Shoppingcentrum’ in 2020. Er komt een nieuwe catalogus met knappe foto’s van je handelszaak in de rekken te liggen én een wedstrijd waar je klanten aan kunnen deelnemen. Enkel als je deelneemt aan de cadeaubon, mag je deel uitmaken van de voorjaarscampagne.

Handelaars maken het verschil
We benadrukken het belang van dit infomoment voor alle handelaars. Hoe meer handelaars deelnemen, hoe aantrekkelijker de gemeentelijke cadeaubon is voor klanten. We gaan samen voor minstens 150 deelnemende handelaars. Hou je collega’s op de hoogte zodat jullie elkaar kunnen versterken!

We hopen jullie op 4 december te morgen verwelkomen.

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 99, lokale.economie@gemeentemol.be

Datum van het bericht: donderdag 28 november 2019