Naar inhoud

Presentatie ‘winkelbeleving’ Steven Bollé voor detailhandelaars op 14 november

Foto

Op donderdag 14 november verwelkomen we alle detailhandelaars van het handelscentrum van onze gemeente op een gratis presentatie over ‘winkelbeleving’. Steven Bollé van Bollé Retail coaching & design geeft tips om jouw zaak beter te laten presteren. Je bent welkom vanaf 18.30 uur tot 21 uur in de raadzaal van ’t Getouw (Molenhoekstraat 2). We voorzien broodjes voor de aanwezigen. Inschrijven is verplicht en doe je via dit e-formulier. Wie inschrijft, maakt bovendien kans om een individuele coaching te winnen.

Aan de hand van inspirerende beelden krijg je een kijk op het belang van de acht fundamenten van een goede fysieke winkel. Bedoeling is om de deelnemers te motiveren om zelf aan de slag te gaan in hun eigen winkel.

Individuele coachingsessies

Onder de aanwezigen verloten we drie individuele coachingsessies die plaatsvinden in de winkel. Naast de coachingsessie krijg je als winkelier interessant beeldmateriaal aangereikt waarmee je de tips omzet in de praktijk. Schrijf je in via het e-formulier en maak kans op een individuele coaching!

Steven Bollé

Na zijn studies ‘industrial design’ heeft Steven binnen verschillende bureaus winkelconcepten ontwikkeld en verbeterd voor ketens zoals AS Adventura, Veritas, Ava, Proximus, Prémaman, Honda, Randstat en Juttu. De ervaring en kennis die hij 24 jaar bij meer dan 60 winkelmerken heeft opgedaan, wilde hij ook delen met zelfstandige winkeliers. Daarom nam hij in 2015 de stap om feelancer te worden en de ondernemer in de lokale winkelstraat te helpen met het verbeteren van zijn of haar winkel.

Hij adviseert en inspireert winkeliers bij het verbeteren van hun fysieke winkel. Daarnaast geeft hij lezingen en workshops, organiseert ‘inspiratiereizen’ en helpt de winkeliers bij het design van hun winkel.

De presentatie wordt georganiseerd in het kader van het EFRO-project ‘Straat in het vizier’.

Meer info: lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be

Datum van het bericht: donderdag 31 oktober 2019